Cruisevakanties

Cruise Oostelijke Caribbean

12-daagse reis incl. 8-daagse zeecruise per Harmony of the Seas vanuit Port Canaveral naar diverse Caribische bestemmingen.

Vanaf €1.657,00
 
 

Vergelijkbare cruise vakanties

Midden-Oosten cruise DELUXE - MS Briliance of the Seas

Midden-Oosten cruise DELUXE - MS Briliance of the Seas
Kras.nl

Buitengewoon spectaculair... ontdek nu de Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Bahrein! In samenwerking met de rederij Royal Caribbean zijn wij erin geslaagd enkele BUITENhutten in te kopen tegen sensationeel lage prijzen. En natuurlijk zijn de vliegreis en transfers ook inbegrepen! Het MS Brilliance is bovendien een vakantiebestemming op zich... door het gebruik van veel glas en het creëren van veel open ruimtes zou u bijna vergeten dat u op een cruiseschip bent! Aan faciliteiten absoluut geen gebrek, wat dacht u van o.a. een klimwand, een golfsimulator en een 9-holes mini golfbaan? Vorig jaar was een soortgelijke actie in mum van tijd volgeboekt.... ook nu is het aantal plaatsen beperkt, dus profiteer direct van dit MEGA-voordeel!

Vanaf €1,499.00 Meer informatie Boek cruise

Los Angeles, Panamakanaal & Miami Cruise

Los Angeles, Panamakanaal & Miami Cruise
Kras.nl

Beleef het zelf... cruise door het wereldberoemde Panamakanaal van de Stille naar de Atlantische Oceaan! Na deze passage varen we langs de kusten van Midden-Amerika naar onze eindbestemming Miami. Een bezoek aan de geliefde badplaatsen Cabo San Lucas en Acapulco in Mexico, Puntarenas op Costa Rica en Cartagena in Colombia mogen onderweg natuurlijk niet ontbreken. Het vaarprogramma is werkelijk spectaculair! Bovendien hebben we in Los Angeles én Miami een aantal hotelnachten voor u gereserveerd. Wat een topdeal....

Vanaf €1,899.00 Meer informatie Boek cruise